HOME RESTAURANT ARRANGEMENTEN RESERVEREN CONTACT
KERST koffietafel-condoleance-condoleren-middelburg-goes-vlissingen-begrafenis-crematie Landlust-restaurant-boerderij-koffietafel-zalen-veel-personen Begrafenis-crematie-koffietafel-zeeland-vlissingen-middelburg-goes-terneuzen HOME ARRANGEMENTEN

Afscheid nemen

Afscheid nemen is met dankbare handen aannemen al wat

herinnering waard is.


Voor een koffietafel kunt u terecht bij restaurant Landlust

(Vlissingen, Middelburg, Goes).  Wij kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste invulling om de condoleance na de begrafenis of crematie persoonlijk en passend te laten verlopen.


Er wordt doorgaans na een uitvaart - crematie of begrafenis -

een condoleance gehouden. Vrienden en belangstellenden

condoleren op dit moment de familie met het verlies van hun dierbare.


Elke condoleance zag er tot het einde van de 20e eeuw hetzelfde uit. De familie stond aan het einde van de condoleancekamer en als bij een soort van defilé kwamen de vrienden en belangstellenden even langs lopen.


Tegenwoordig wonen mensen vaker ver uit elkaar. Soms zien mensen elkaar na jaren pas weer terug bij een uitvaart. Dan heeft een condoleance ook wel iets weg van een reünie. In alle rust wil men dan graag herinneringen ophalen. Daar wil men de tijd voor nemen en hebben.


Een koffietafel was traditioneel een gelegenheid waarbij koffie en thee met cake geserveerd werd tijdens de condoleance. Soms werd gekozen voor een broodje met ham of kaas. Nu is er veel meer variatie tijdens en na een condoleance. De familie kiest een unieke uitvaart. Een uitvaart (begrafenis - crematie) die bij de overledene en hun zelf past.


Wilt u een aangeklede koffietafel, een borrel of dineren met de  familie? Landlust (Middelburg, Vlissingen, Goes) regelt het voor u in stijl. We beschikken naast een restaurant over diverse zalen met een verschillende uitstraling.


Wij nemen graag met u de wensen en mogelijkheden door

contact
Bruiloft Walking dinner Buffetten Dinerspel Kraamfeest High tea Zakelijk Afscheid nemen