HOME RESTAURANT ARRANGEMENTEN RESERVEREN CONTACT
KERST Ambiance-Restaurant-Landlust-Zeeland-Middelburg-Goes-Vlissingen-Terneuzen HOME
Menukaart Lunchkaart Mix & Match Brunch Samen Genieten Ambiance
R E S T A U R A N T

Ambiance

Landlust wordt beheerd door de familie Schrijver. Voordat de

familie Schrijver de deuren opende van restaurant /partycentrum Landlust, runden zij jarenlang een goedlopende slagerij in Goes.


Ruim 25 jaar geleden bood de mogelijkheid zich aan voor de

familie Schrijver om Landlust te kopen. Landlust was een antieke woonboerderij in het groene hart van Vlissingen Oost, gebouwd aan het einde van de zeventiende eeuw. De familie Schrijver heeft kans gezien om de ambiance van de nostalgische boerderij op zijn unieke locatie in tact te laten.


Ron Schrijver: "De woonboerderij moest eerst grondig verbouwd worden. Waar nu de restauranttafels staan, was vroeger de koeienstal. Daar waar vroeger dus de riek vast werd gehouden, prikt men nu een vorkje. Op de plaats van de machines en de hooiopslag hebben we een grote zaal gecreëerd. Na 5 jaar hebben we er een ruime feestzaal bijgebouwd. Achter het restaurant en de grote feestzalen hebben we een groot buitenterras gemaakt waar je heerlijk beschut kunt genieten van onder andere een kopje koffie met een gebakje of een broodje".


Landlust staat bekend om het organiseren van diverse soorten grote feesten en partijen volledig op de wensen van de klant gericht. De ambiance van de antieke boerderij met zijn landelijke ligging leent zich uitstekend voor een sfeervol huwelijksfeest of een gezellig personeelsfeest. Of het nu om partijen gaat waar er 20 gasten aanwezig zijn of om feesten voor 300 gasten, Landlust is hier op ingericht. Daarbij is er volop gratis parkeergelegenheid. Maar ook weten steeds vaker kleine en grote groepen gasten Landlust te vinden voor een volledig verzorgde high-tea in het knusse restaurant.


Restaurant /partycentrum Landlust is dagelijks geopend. Voor de zakelijke klanten beschikt Landlust over diverse vergaderkamers en multifunctionele zalen. In de ruim opgezette lounge en bar kunnen klanten heerlijk ontspannen genieten van een goed glas wijn of een biertje.


Ook voor feesten en partijen is  Landlust een uitstekende locatie. Of het nu gaat om een jubileum of een trouwfeest met ruim 300 gasten; de familie Schrijver maakt uw feest tot een onvergetelijke avond.


Benieuwd geworden naar het restaurant /partycentrum Landlust met haar vele facetten?

Nostalgische Boerderij, zeer sfeervol en geschikt voor bruiloft, feesten en partijen contact