Ben jij een gastvrouw of gastheer met een passie voor het vak? Dan zoeken wij jou!

 

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een verantwoordelijke medewerker bediening voor ons restaurant en zalen. Landlust is een intiem en sfeervol restaurant waar de focus niet alleen ligt op de heerlijke gerechten, maar ook op onvergetelijke herinneringen, waar gasten zich thuis voelen en terug kijken op een gezellige avond.

Een dag bij Landlust is nooit hetzelfde!

Samen met het team zorg je ervoor dat de gast een ongekende beleving heeft. Het ene moment serveer je gerechten en het andere moment een mooi glas wijn bij een walking dinner of loop je bij een bruiloft met een schaal hapjes en zorg je er voor dat het de gasten aan niets ontbreekt.

Wat breng jij mee?

Je mooiste glimlach, gastvriendelijkheid, flexibiliteit, een MBO werk- en denkniveau en werkervaring in een soortgelijke functie. Als teamplayer toon je initiatief en anticipeer je moeiteloos op onverwachte situaties.

Wat bieden wij?

  • Salaris conform de Horeca CAO passend bij de functie en ervaring
  • Wisselende vrije dagen
  • Full-time contract of deeltijd, 3 of 4 dagen is ook mogelijk
  • Mogelijkheid voor vakgerichte cursussen
  • Mogelijkheid voor twee of drie weken zomer vakantie in het hoogseizoen

Over ons

Landlust is al meer dan 30 jaar een toonaangevend familiebedrijf in Nieuwdorp. Naast restaurant beschikken wij ook over zalen waar bruiloften, recepties, feesten, buffetten en diners verzorgd worden. Ook vergaderingen en presentaties zijn bij ons mogelijk, hierdoor zijn de werkdagen heel variƫrend. Als familiebedrijf is alles wat we doen erop gericht onze gasten een onvergetelijke ervaring te geven. We zijn gastgericht, flexibel en slagvaardig. Wil jij deel uitmaken van onze familie en samen met ons de toekomst van gastvrijheid verder vormgeven? Houd je van mensen en heb je een hands-on mentaliteit? Dan ben je van harte welkom om te solliciteren.

Stuur je sollicitatie en CV naar:

 

Restaurant Landlust

T.a.vv Ron Schrijver

Landlustweg 1

4455 TK Nieuwdorp

 

Per e-mail: ron@landlust.test

Voor vragen kan je contact opnemen via 0113-612589