Feesten en partijen bij Landlust!

Restaurant en partycentrum Landlust is Nieuwdorp is dankzij de uitgebreide mogelijkheden en rustige ligging een ideale locatie voor feesten en partijen. Landlust beschikt over twee ruime feestzalen, een restaurant en een ruim, afgeschermd buitenterras. Hierdoor zij er vele mogelijkheden voor verschillende feesten, van een intieme receptie tot een uitbundig trouwfeest! De landelijke omgeving en authentieke ambiance van de oude woonboerderij maken van Restaurant en Partycentrum Landlust dé ideale feestlocatie in Zeeland!

Bruiloft

Een volledig verzorgd en onvergetelijk trouwfeest, compleet afgestemd op jullie wensen. Landlust is een prachtige en authentieke trouwlocatie voor een sfeervolle en intieme bruiloft in Zeeland.

Meer informatie

Kraamfeest

Een intiem, compleet verzorgd kraamfeest bij Landlust. Onze sfeervolle en authentieke boerderij is de ideale plek voor een gezellige en ontspannen dag, volledig naar jullie wensen!

Meer informatie

Dinerbuffet

Geniet van een van onze uitgebreide dinerbuffetten! Een Dinerbuffet bij Landlust is een compleet verzorgd buffet met koude voorgerechten, warme hoofdgerechten en heerlijke desserts!

Meer informatie

Barbecue

Barbecuen bij Restaurant Landlust! Bij ons kan je genieten van een heerlijke Bourgondische BBQ of een echte American Style BBQ! 

Meer informatie

Receptie & Feestavonden

Op zoek naar een geschikte locatie voor uw receptie en/of feestavond? Bij Restaurant en partycentrum Landlust bent u aan het juiste adres! Wij bieden diverse mogelijkheden voor een receptie of feestavond op maat.

Meer informatie

Zaalinformatie

Bij Landlust beschikken wij over een restaurant met lounge, twee ruime feestzalen en een groot terras en tuin. Meer informatie over de capaciteit en mogelijkheden van deze zalen?

Meer informatie

Extra’s

Uw arrangement volledig op maat? Geen probleem. Wij luisteren graag naar uw wensen en bieden standaard al wat extra opties om toe te voegen aan uw arrangement. Geef gerust uw wensen door!

Meer informatie

Condoleance

Zoekt u een geschikte locatie om afscheid te nemen van uw dierbaren? Wij verzorgen de volledige condoleance op maat, zodat u zonder zorgen afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Meer informatie