Restaurant Landlust

Bij restaurant Landlust kunt u heerlijk genieten van en gezellige ambiance en smakelijk eten. Ons sfeervolle restaurant ademt de authentieke sfeer van de antieke woonboerderij, in combinatie met de landelijke luxe van nu. Bij Landlust ben je van harte welkom voor een gezellige lunch, een heerlijk diner of onze befaamde brunch op zondag! Restaurant Landlust is meer dan lekker eten. Bekijk onze menu’s maar neem ook zeker een kijkje bij onze arrangementen en kom proeven van de authentieke sfeer bij Restaurant Landlust!

Dineren

Heerlijk á la carte dineren, een ruime en gevarieerde keuze aan gerechten in een gezellige en authentieke ambiance! Benieuwd naar onze menukaart?

Bekijk onze kaart

Lunchen

Gezellig lunchen in de natuurlijke omgeving van Restaurant Landlust. De Landlust lunchkaart biedt een gevarieerd aanbod van de lekkerste lunchklassiekers en onze persoonlijke specialiteiten.

Bekijk onze lunchkaart

Brunchen

De befaamde brunches op zondag zijn een begrip in de regio. De brunch bestaat uit verschillende buffetten, voor een vast bedrag per persoon.

Ontdek onze brunch

Wij bieden ook verschillende arrangementen aan! Benieuwd?

Bekijk onze arrangementen

Dinercheque bestellen

Iemand verrassen met een origineel cadeau? Met de Dinercheque zit je altijd gebakken. Trakteren is met de Dinercheque namelijk een eitje, of een compleet diner! Je bestelt de Landlust Dinercheque eenvoudig via onze website.

Bestel de Dinercheque