Personeelsfeest / evenement

Wilt u een personeelsfeest organiseren, en bent u op zoek naar een geschikte locatie? In de feestelijke locatie van Landlust zijn u en uw collega’s van harte welkom. We bieden verschillende arrangementen die we graag op maat maken naar uw wensen. Zo heeft u de keus uit verschillende buffetten vol heerlijke gerechten. De buffetten zijn al mogelijk voor gezelschappen vanaf 25 personen. 

Restaurant en partycentrum Landlust is dankzij de uitgebreide mogelijkheden en veelzijdige opties een perfecte locatie van een onvergetelijk personeelsfese of uniek bedrijfsevenement in Zeeland. Landlust is gunstig gelegen en goed bereikbaar dankzij haar gunstige ligging vlak langs de N62 richting Vlissingen. Dankzij de landelijke en rustige omgeving is Landlust een populaire locatie voor personeelsfeesten en bedrijfsevenementen die nét even wat extra aandacht verdienen!

Tip: bekijk ons Dinerspel! Erg geliefd tijdens bedrijfsuitjes. Tussen de gangen van het diner lost u samen met uw collega’s een fictieve moord op. Een gezellige, komische avond is gegarandeerd!

Bekijk hier onze folder voor meer informatie over onze zakelijke arrangementen.

Reserveer direct bekijk onze zakelijke folder