Dineren

Bij Restaurant Landlust kan je heerlijk dineren en genieten van een uitgebreid á la carte menu! In een sfeervolle en authentieke omgeving geniet je van de lekkerste voorgerechten, hoofdgerechten én desserts. Onze authentieke boerderij in het Zeeuwse Nieuwdorp is rustig en natuurlijk gelegen. Hierdoor kan je het hele jaar intiem genieten van een ontspannen omgeving en heerlijk dineren in een authentieke setting!

Onze menukaart

Landlust biedt een gevarieerde menukaart voor een gezellig en smakelijk á la carte diner. De Landlust menukaart bestaat uit verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten, nauwkeurig samengesteld door onze chefs. Een gevarieerd aanbod van traditioneel tot eigentijds. Een absolute aanrader zijn de Landlust Classics, een heerlijke Tournedos of de Noordzeetong. Of vraag naar onze heerlijke verse kreeft! Het borrelplankje als dessert mag trouwens ook niet vergeten worden…

Dineren in Zeeland

Op zoek naar een unieke en originele locatie voor een lekker diner in Zeeland? Restaurant Landlust is rustig gelegen in een antieke, kapitale boerderij langs de N254 en de N62 in de buurt van Vlissingen en Middelburg. Het restaurant is uitstekend bereikbaar en beschikt over meer dan voldoende parkeergelegenheid. Dineren in Zeeland kan uitstekend bij Restaurant Landlust!

Zakelijk dineren

Ook voor zakelijke diners ben je bij Restaurant Landlust aan het juiste adres! Landlust is de ideale locatie voor een zakelijk diner, zakelijke vergadering of bedrijfspresentatie. Naast het restaurant beschikt Landlust over twee ruime zalen, die beide perfect kunnen worden ingericht tot vergaderruimte of kleine zaal voor verschillende presentaties. Voor- of achteraf kunt u met het gehele gezelschap genieten van een van onze zakelijke dinermogelijkheden. Naast het klassieke diner bieden wij namelijk ook verschillende luxe dinerbuffetten aan. Nieuwsgierig naar alle zakelijke mogelijkheden? Bekijk alle zakelijke mogelijkheden hier of neem contact met ons op.

Een tafel reserveren?

Een tafel reserveren kan online via het reserveringsfomulier of telefonisch via 0113 61 25 89. Ook kunt u altijd even een mailtje sturen naar info@landlust.nl

Reserveer direct