Restaurant & partycentrum Landlust

Sfeervol en authentiek genieten. Restaurant en partycentum Landlust is dé ideale locatie om te genieten van gezelligheid, smakelijk eten en de natuur! Landlust staat bekend om het organiseren van diverse grote feesten en partijen maar ook met kleinere gezelschappen kunt u perfect bij Landlust terecht.

De ambiance van de boerderij, met zijn landelijke ligging, leent zich uitstekend voor verschillende feesten of bijzondere gelegenheden.

Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een uitbundig feest voor 300 gasten, dankzij de authentieke sfeer van de boerderij is Landlust voor iedere gelegenheid geschikt.

Direct reserveren

Over Landlust

Een stukje geschiedenis…

Ruim 30 jaar geleden werd de familie Schrijver de mogelijkheid geboden om Landlust te kopen. Landlust was een antieke woonboerderij in het groene hart van Vlissingen-Oost, gebouwd aan het einde van de zeventiende eeuw. Om er een restaurant in te kunnen vestigen moest de woonboerderij eerst grondig verbouwd worden. Want waar nu de restauranttafels staan, was vroeger de koeienstal! Op de plaats van de machines en de hooiopslag werd de eerste feestzaal gecreëerd. Met de verbouwing van woonboerderij naar restaurant en feestzaal, is de familie Schrijver er goed in geslaagd om de ambiance van de nostalgische boerderij in tact te laten.

Vijf jaar na de verbouwing van de feestzaal werd er een tweede, ruime feestzaal bijgebouwd. Achter het restaurant en de grote feestzalen is vervolgens ook een groot buitenterras gemaakt, waar u nu heerlijk beschut kunt genieten van een kopje koffie of een broodje. Dankzij de unieke locatie en ruime, rustige ligging is Landlust inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig Restaurant en Partycentrum.