Extra’s

Uw arrangement volledig op maat? Geen probleem. Wij luisteren graag naar uw wensen en bieden standaard al wat extra opties om toe te voegen aan uw arrangement. Geef gerust uw wensen door!

Extra’s

Onze arrangementen kunt u volledig naar eigen wens indelen. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen en doen ons uiterste best om uw evenement zo compleet mogelijk te verzorgen. Geef daarom gerust uw wensen aan bij het boeken van een van onze arrangementen. Wij proberen hier altijd een passende oplossing voor te vinden.

Inmiddels hebben wij al flink wat ervaring met het organiseren van diverse soorten evenementen. Wij hebben verschillende contacten en standaard opties om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een van de volgende extra’s bij uw arrangement:

Ceremonie
Geef elkaar het jawoord in één van onze zalen of in onze rustieke tuin. Geniet samen van de rustige omgeving en van elkaar tijdens uw ceremonie bij Landlust. Wij brengen u graag in contact met een trouwambtenaar om de ceremonie te begeleiden.

Bruidstaart
Uiteraard mag een bruidstaart niet ontbreken bij uw droombruiloft! In overleg met onze geselecteerde patissiers zorgen wij voor een bruidstaart, volledig naar uw wens. Wij denken graag met u mee!

Bruidsauto
Wij nemen graag de mogelijkheden met u door voor een spectaculaire entree in een prachtige bruidsauto. In samenwerking met een van onze ‘selected’ partners kiest u de perfecte auto uit.

Fotograaf
Laat deze prachtige dag voor eeuwig vastleggen! De dag is niet compleet zonder bruidsfoto’s. Wij bespreken graag jullie wensen met één van onze bekende fotografen.

Entertainment
Wij hebben meerdere samenwerkingen met geweldige bands, dj’s, zangers en andere vormen van entertainment. Uiteraard is het mogelijk om hier zelf invulling aan te geven.

Cocktailbar
Samen met u kiezen wij een aantal van onze signature cocktails uit. Denk bijvoorbeeld aan een tropische Mojito of een heerlijke Gin-Tonic. Een welkome verrassing voor uw gasten!

Wilt u meer weten over onze extra’s of wilt u graag uw wensen met ons bespreken? Bekijk hier onze folder of neem, geheel vrijblijvend, contact met ons op!

Reserveer direct