Kraamfeest

Een intiem, compleet verzorgd kraamfeest bij Landlust. Onze sfeervolle en authentieke boerderij is de ideale plek voor een gezellige en ontspannen dag, volledig naar jullie wensen!

Kraamfeest bij Landlust

Gefeliciteerd, u heeft een kleintje gekregen! Uiteraard zijn vrienden en familie razend benieuwd, maar constant mensen over de vloer, dat kan best vermoeiend zijn. Bij Landlust bieden wij de ideale oplossing… laat ons uw kraamfeest verzorgen!

Bij Restaurant en partycentrum Landlust kunt u als kersverse ouders genieten van een volledig verzorgd en ontspannen kraamfeest. Onze locatie is bij uitstek geschikt voor een intiem kraamfeest op maat. Wilt u toch uitpakken? Ook dat is geen probleem! Met onze ruime feestzalen, restaurant én beschut buitenterras kunt u letterlijk alle kanten op!

Wilt u meer informatie over het organiseren van een kraamfeest bij Restaurant en partycentrum Landlust? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op! Wij bespreken graag uw wensen en heten u van harte welkom op onze nostalgische boerderij.

Reserveer direct