Bruiloft

Een volledig verzorgd en onvergetelijk trouwfeest, compleet afgestemd op jullie wensen. Landlust is een prachtige en authentieke trouwlocatie voor een sfeervolle en intieme bruiloft in Zeeland.

Trouwen bij Landlust

De mooiste dag van jullie leven, jullie gaan trouwen! Uiteraard willen jullie dat alles tot in de puntjes geregeld is en de bruiloft vlekkeloos verloopt. Bij Restaurant en partycentrum Landlust maken wij er onvergetelijke, romantische en feestelijke dag van. Onze authentieke boerderij beschikt over twee ruime feestzalen, een restaurant, bar en lounge. Voor de zonnige dagen beschikken wij ook over een ruime tuin met terras.

Bij Landlust zorgen wij voor een onvergetelijke dag, waarbij al jullie wensen centraal staan. Een trouwfeest op maat in een nostalgische en romantische sfeer!

Bij Landlust bent u niet gebonden aan regels. De mogelijkheden zijn eindeloos, samen komen we tot een oplossing die past bij jullie wensen. Een etentje in de buitenlucht in plaats van binnen in het restaurant? Een feest in de loungeruimte in plaats van de feestzalen? Dit is allemaal geen probleem bij ons! 

Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier onze folder voor meer informatie. Wilt u graag uw wensen bespreken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

vraag informatie aan bekijk onze voorbeeld offerte