Buffetten en Diners

Landlust staat al jaren bekend om de luxe en goed gevulde buffetten. Wij staan voor onze buffetten, niemand komt iets te kort en alles zal genoeg zijn!
Een diner aan tafel kan natuurlijk ook, hiervoor hebben wij verschillende menu’s en andere arrangementen. Deze kunnen we volledig aan uw wensen aanpassen en zo uitgebreid maken als u kunt wensen. 

Perfect gelegen, voor iedereen bereikbaar

Restaurant Landlust is de perfecte locatie voor een gezellige bijeenkomst in Zeeland. Landlust ligt rustig gelegen in een antieke kapitale boerderij langs de N254 en de N62 richting Vlissingen en Middelburg, nabij knooppunt de drie klauwen. Het restaurant is goed bereikbaar en de ideale locatie voor een centraal gelegen bijeenkomst 

Alpaca Zeeland

Iets extra’s toevoegen aan uw bijeenkomst? Alpaca Zeeland is gevestigd op het terrein van Landlust, sterker nog het hoort bij ons! Wilt u tussendoor, vooraf of alleen voor de kinderen een wandeling maken of een meet and feed met onze alpaca’s vraag ons naar de informatie of kijk op de website .

Reserveren

Reserveren kan online via het reserveringsfomulier of telefonisch via 0113 61 25 89. Ook kunt u altijd even een mailtje sturen naar info@landlust.nl

 
Reserveer direct Bekijk hier onze folder