Landlust Zakelijk

Ook zakelijk biedt Restaurant en partycentrum Landlust volop mogelijkheden en arrangementen. Landlust is goed bereikbaar en een rustige locatie voor een zakelijke lunch, vergadering of presentatie. Maar ook voor een diner met relaties en zelfs een uitgebreid bedrijfsuitje of bedrijfsfeest kan je bij Landlust terecht. Dankzij de combinatie van ons uitgebreide restaurant en de mogelijkheden van onze grote feestzalen kunnen wij voor iedere toepassing de gewenste mogelijkheden bieden. Wij denken graag met je mee en zijn in staat om ieder zakelijke gelegenheid of evenement tot in detail te verzorgen!

Zaalinformatie

Restaurant en partycentrum Landlust is dankzij haar veelzijdigheid en flexibiliteit een uitstekende locatie voor zakelijke evenementen of activiteiten. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden?

Vergaderarrangement diners & buffetten

Bij Landlust kunt samen met klanten, personeel of relaties genieten van een verzorgd zakelijk diner of uitgebreid zakelijk buffet.

Vergaderarrangement lunch

Een productieve vergadering combineren met een heerlijke lunch? Dat kan! Bij Landlust bieden wij een compleet vergaderarrangement inclusief lunch aan.

Alpaca-arrangement

Een bedrijfsuitje, feestje met collega’s of teambuilding bij en met alpaca’s? Of wat dacht u van een inspirerende vergadering, met een alpaca wandeling ter onderbreking? Dat kan!

Personeelsfeest

Restaurant en partycentrum Landlust is dankzij de uitgebreide mogelijkheden en veelzijdige opties een perfecte locatie voor een onvergetelijk personeelsfeest of uniek bedrijfsevenement.

Vergaderzaal huren

Op zoek naar een vergaderzaal of vergaderlocatie in Zeeland? Landlust biedt twee ruime zalen aan die moeiteloos kunnen worden ingericht tot een fijne vergaderzaal.