Arrangementen bij Landlust

Authentiek genieten doe je bij Restaurant en partycentrum Landlust in Nieuwdorp. Landlust is een authentieke en sfeervolle locatie waar je heerlijk kunt genieten een diner á la carte, een gevarieerde lunch of de befaamde Landlust Brunch op zondag! Maar ook voor wie nét even wat anders wilt kan je bij restaurant Landlust terecht. Wat dacht je bijvoorbeeld van het ‘Samen Genieten’ arrangement of de Mix & Match diners? Ontdek alle arrangementen van Restaurant Landlust en kom snel genieten in de sfeervolle woonboerderij van Landlust!

Samen genieten

Iedere zaterdagavond kan je bij restaurant Landlust genieten van een avondvullend diner mét livemuziek! Samen Genieten is hét zaterdagavond diner, een leuke combi van lekker eten en muziek.

Bekijk
arrangement

Mossel Feest

De Zeeuwse Mossels nu op z’n Best!

Ondanks alle maatregelen gaan we niet bij de pannen neer zitten maar serveren wij van 16 t/m 18 oktober weer heerlijke Zeeuwse mosselen!

Bekijk
arrangement

Lunchen

Gezellig lunchen in de natuurlijke omgeving van Restaurant Landlust! Lunchen bij Landlust kan in ons sfeervolle restaurant of op ons gezellige buitenterras.

Bekijk
arrangement

Diner

Geniet bij Restaurant Landlust van het uitgebreide á la carte menu! Een uitgebreide verzameling van de lekkerste gerechten van onze chefs, variërend van traditioneel tot eigentijds.

Bekijk
arrangement

Dinerspel

Een dinerspel is een leuke avond uit met collega’s, vrienden of familie 

 

 

Bekijk
arrangement

High-tea

Een gezellige middag vol heerlijke hartige en zoetige hapjes en verschillende soorten thee. Bij Restaurant Landlust kan je samen genieten van een uitgebreide en compleet verzorgde high-tea.

Bekijk
arrangement

Kerst bij Landlust

Kerst 2020 is een beetje anders dan anders maar natuurlijk weer gezellig en heerlijk!

 

Bekijk
arrangement

Een zakelijke lunch, vergadering of presentatie?

Bekijk onze zakelijke arrangementen!

Dinercheque bestellen

Op zoek naar een smakelijk cadeau? Met de Dinercheque zit je altijd goed! Bestel de Dinercheque met een waarde naar keuze en trakteer iemand op een heerlijk diner, gezellige lunch of een van onze arrangementen.

Bestel de Dinercheque