Feesten en Arrangementen bij Landlust

Authentiek genieten doe je bij Restaurant en partycentrum Landlust in Nieuwdorp. Landlust is een authentieke en sfeervolle locatie waar je heerlijk kunt genieten een diner á la carte, een gevarieerde lunch of de befaamde Landlust Brunch op zondag! Maar ook voor wie nét even wat anders wilt kan je bij restaurant Landlust terecht. Wat dacht je bijvoorbeeld van het ‘Samen Genieten’ arrangement of de Mix & Match diners? Ontdek alle arrangementen van Restaurant Landlust en kom snel genieten in de sfeervolle woonboerderij van Landlust!

Lunchen

Gezellig lunchen in de natuurlijke omgeving van Restaurant Landlust! Lunchen bij Landlust kan in ons sfeervolle restaurant of op ons gezellige buitenterras.

Diner

Geniet bij Restaurant Landlust van het uitgebreide á la carte menu! Een uitgebreide verzameling van de lekkerste gerechten van onze chefs, variërend van traditioneel tot eigentijds.

Brunch

Onze befaamde brunch op zondag! Laat jezelf in de watten leggen en kom heerlijk genieten van onze uitgebreide brunch met het gezin, vrienden of de gehele familie!

SAMEN GENIETEN

Iedere zaterdagavond kan je bij restaurant Landlust genieten van een avondvullend diner mét livemuziek! Samen Genieten!

Extra’s

Uw arrangement volledig op maat? Geen probleem. Wij luisteren graag naar uw wensen en bieden standaard al wat extra opties om toe te voegen aan uw arrangement. Geef gerust uw wensen door!